Galeri Foto

Munajat Perdana Rakyat Kelantan [07/03/2008]

munajats.jpg

Munajat Muslimin Qunut TG Munajat Muslimat Air Mata Tok Guru

Munajat Muslimin 2

Pandangan Stadium Sultan Mohamed Kota Baharu

Munajat Muslimat

Munajat Muslimin

Muslimin dan Muslimat menadah tangan : Qunut Nazilah

Pas Untuk Semua

Pas Untuk SemuaTok Guru Bertemu Sami SiamKaum Tiong Hwa

Insyirah

kakak....senyum termeweh...ewaahh

kakak....senyum termeweh...ewaahh

hamboiii....menyenget jer...control ayu betol la akak ni..

hamboiii....menyenget jer...control ayu betol la akak ni..

kak Teh, Hanah dan ...... ehem!

kak Teh, Hanah dan ...... ehem!

Puteri Bongsu

hanah

Riadah Panjat Bukit Semarak

Koleksi

RADIX Fried Chicken (RFC) Sungai Petani, Kedah

Lain-Lain

gelb-pic.jpg freedomisa.jpg applemecca.jpg

hadharivshakiki.jpg nejadzuhud.jpg

Advertisements

31 Komen

  1. 1 April 08 pada 2:16 am

    congrats on your blog and may allah guide you to be bold strong and firm in your stands against kuffar n golongan yang melaghakan umat islam

  2. mujahidin said,

    2 Mei 08 pada 12:51 am

    Blog yang bagus..Teruskan PERJUANGAN!!! Hidup dan Mati kita hanya milik ALLAH!!

  3. soleh M said,

    8 Mei 08 pada 4:55 pm

    semoga nnt bila kami dah keluar skolah..kami still bleh bc blog ckgu nie ye….selalu2 la update ye..

  4. izham said,

    21 Mei 08 pada 3:42 pm

    ewah ewah ewah mLmh..dh maju ke dpn neh.thniah2..insyaLLah semua nsht yg diberi akn jd Platf0rm dLm mneruskan pjuangn menegakkn isLam.”tiada yg mudah dLm pjuangan”

  5. f _ _ _ said,

    20 Julai 08 pada 10:26 pm

    ana bleh bagi 4 stars dpd 5 stars

  6. simple-shida said,

    21 Ogos 08 pada 4:23 pm

    salam alaik..
    patik ziarah blog tuan rumah ye..ehehe..
    oh..dh jumpe muallimah ni.. ic..
    aniisa tasnim..junior di uum..
    kenal..??

    ala kullihal.. slmt berjuang ye.. teruskan pendakian ke puncakk.. bukan menuju punck AF yg xde pekdahnye…huhu..

    nuthin to say.. salam ukhwah..hihi.
    salam perjuangn yg sahabati..;)

    ilalliqa’…

  7. studentsmai said,

    16 Oktober 08 pada 2:53 pm

    salam,powe tul ye blog mlh ni,,,4 stars..teruskan prjuangan berdakwah di alam maya ni…wallahua’lam…

  8. amirul asyraf said,

    20 Oktober 08 pada 12:55 am

    salam…mualimah pekabo?harap2 shat la kot no,nmpknya mualimah ana sorg ni dh maju,dh ada blog sndiri,truskn la usaha dlm mmbangunkan islam..amiin…salam perantau

  9. ummuhanah said,

    20 Oktober 08 pada 12:52 pm

    masyaAllah Asyraf….anta di mana ?? CINTA KAHERAH atau CINTA MADINAH ??……apa khabarnya dari sana ??…doakan muallimah sekeluarga untuk bertamu di sana….di Madinah …..doakan….doakanlah….

  10. 23 November 08 pada 7:31 pm

    ana di mesir sekarang ni,MADINAH x kesampaian,blum rezeki ana lg untuk blajar kat sana..kat sini bleh la,bnyak perbezaan drpd MALAYSIA..insyallah,muallimah pun doa2 la ana brjaya kat sini..wassalam

  11. izni said,

    12 Disember 08 pada 11:38 pm

    maksu…. nnt send gambar raya kt my email…k…
    thanx….

  12. ummuhanah said,

    15 Disember 08 pada 12:01 pm

    InsyaAllah, mak su cuba usahakan nanti…tapi…mmm rasanya gambo kak ngah tak de kot, depa banyak snap gambo lembu masa raya tu ….ngeh3x….nantilah mak su chek balik !

  13. pak cik man said,

    17 Disember 08 pada 11:35 am

    pak cik baru jumpa ..

  14. ummuhanah said,

    18 Disember 08 pada 11:54 pm

    Salam ziarah untuk pak cik man kiter …. jiran setaman merangkap abang ipar…
    ziarah kat rumah dah la abang man, malu lah masuk blog ni…ngeh3x..

  15. namasayasoffi said,

    21 Disember 08 pada 3:35 pm

    mksu…
    nk2 pksu pnya blog yg da gmaq rya aji ngan trip p da carnival…

  16. ummuhanah said,

    23 Disember 08 pada 3:34 pm

    sofi maksu minta maaf lambat reply sebab kursus. Sofi tolong check email ya….

  17. ank ddik mu said,

    16 Januari 09 pada 1:51 pm

    mlmh…ada x gambo KRSM..yg kita tngkap ari last sek thn lpas…klu ada mlmh ltak dkat galeri k…jmpa d skool…

  18. ummuhanah said,

    17 Januari 09 pada 12:20 am

    salam fawwaz…maaflah muallimah tak snap gambo masa hari krsm tahun lepas…jadi tak boleh la nak letak kat sini….kita cuba tahun ni pulak ya…InsyaAllah.

  19. abi aflaharrusydi said,

    21 Januari 09 pada 1:13 am

    sedang mencari muslimah pendamping sampai ke surga 20 -25 th

  20. ummuhanah said,

    21 Januari 09 pada 9:26 pm

    masyaAllah……luar bidang saya ni, saya seorang guru dan tak pernah ada pengalaman kerja di agensi mencari jodoh…

    silap singgah kot ni 😀

  21. aqashi said,

    10 April 09 pada 3:35 pm

    mlh…pkai topi captain spa tu..?
    nmpak cm nma abah sy ja..hehe

  22. ummuhanah said,

    10 April 09 pada 3:42 pm

    yer ker…..entah ler sapa punya…pinjam dari bebudak dibabona …. scarft tu pun mcm abah awak punya jugak ke ??…ngeiiihh
    tak kisah, janji mlh nampak ‘hensem’…..

  23. aqashi said,

    10 April 09 pada 4:27 pm

    uhuhu..mlh xtau ka spa pnya..?
    try la tgok betoi2..nma apa kt topi tu..
    ps2 try ingt balek studnt mlh yg mn bnti nma tu..
    k..c u tmoro.. time hr ihtifal..salam

  24. ummuhanah said,

    10 April 09 pada 5:46 pm

    errr…baru perasan…rasa-rasanya dapat teka ni….siti aa____h punya…..betol tak ??….tak sempat ucap timakasih…makasih bagi pinjam topi tu…lawo!

  25. althafunnisa said,

    20 April 09 pada 7:04 pm

    web KMP berapa??

  26. ummuhanah said,

    20 April 09 pada 10:21 pm

    ehem….boleh tanya muallimah atau mlm Baihaqi kat sekolah atau tunggu Lisanul Hasanah (April) yang akan terbit esok lusa ni….ada mlh sertakan kat situ…. hehehe 😀

  27. zulhilmi said,

    2 November 10 pada 1:57 pm

    salam,
    banyak betul ilmu dalam blog cik, mekasih banyak ilmu sya dapat.
    joinla gak jadi ahli blog sya http://www.jomdownload.socialgo.com
    tq

  28. ummuhanah said,

    6 November 10 pada 12:53 am

    oooo……terima kasih atas kunjungan dan jemputan

  29. fadhlin sakina sukri said,

    15 Oktober 11 pada 6:39 pm

    assalamualaikum..mualliamah apa kabar?tak jemu rasanya lawat blog muallimah tiap minggu…sering2la update ya..kami kat perantauan nie nak jugak tau apa perkembangan muallimah dan sekolah..^_^ teruskan perjuangan muallimah untuk bangunkan islam…semoga sentiasa dalam keredhaan dan kasih sayang Allah..

  30. ummuhanah said,

    16 Oktober 11 pada 12:51 am

    agak sibuk la sekarang sakina…..muallimah akui dah makin jarang berblog ni. Tapi insyaAllah, cuba jugalah menulis nanti. At least blog ni boleh jadi tempat luah isi hati 😀 .. kirim salam kat sahabat2 enti yg kenal dgn muallimah.

  31. fadhlin sakina sukri said,

    28 Oktober 11 pada 8:30 pm

    insyaAllah..kadang kala ada ja ana keluar makan2 dengan khaulah & asma..alhamdulillah..walaupun berlainan tempat sekurang2nya masih boleh berjumpa..kami semua rindu kat islah..rasa cam nak balik sek ja..^_^ kirim salam semua yang mengenali kami kat cnie..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: