Ayuh pejuang-pejuang Islam…

Sajak Pejuang

12 Komen

  1. hamba allah said,

    8 Mei 08 pada 4:06 pm

    assalamualaikum
    ummuhannah
    bagus betullah muallimah ni……..Tapi kenapa muallimah tentang solat

  2. ummuhanah said,

    8 Mei 08 pada 4:33 pm

    Waalaikumussalam, thanx for the visit…tapi sapa ni ? muallimah tension betol le kalau tanya soalan tak jelas…..macamana mlh nak jawab ni ? tolong tanya bagi jelas….kat kelas pun tak pe…ok?

  3. soleh M said,

    8 Mei 08 pada 4:51 pm

    hamba allah tu mmg seorang yg suke tanya soklan x abeh…..hehe

  4. jundullah said,

    8 Mei 08 pada 4:52 pm

    assalamualaikum… waaaaaaaaaa best gak blog mlmh… TAHNIAH!!!!

  5. hamba allah said,

    8 Mei 08 pada 4:55 pm

    Sebenarnya ana nak tanya pasal kelebihan solat sunat..
    hat soleh m 2 sibuuuuuuuuuuuuk je…!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    td ana silap eja …

  6. yoyo93 said,

    9 Mei 08 pada 11:31 pm

    muallimah!!! hamba allah ngan soleh m tu sme je!! huahuahuahauahua!!

  7. ummuhanah said,

    10 Mei 08 pada 8:11 am

    salam semua…ni u all satu gang le ni masuk web mlh ?….hmmm selamat datang la ye….

  8. bulanmasa said,

    15 Mei 08 pada 1:44 pm

    Kenapa yek ttg solat ?

    Kate tok guru kawang,
    Nok kena org yg ikhlas dalang agame,
    Gi tengok sape die hok maghi mesjid atau sugha smayang suboh,

    Kene molek,
    tok imang azang,
    tok imang jadi imang sekaligus makmung,

    beghak batu beloh batu betakup,
    beghak lagi kaing slimuk,
    pah tu nok jadi pejuang Islang ?

    Guane gamok ?

  9. kawan said,

    2 November 08 pada 11:55 am

    Assalamualaikum.ehmm2
    umuhanah ni mat jiwang jugak..bagus sangat

  10. ummuhanah said,

    2 November 08 pada 7:12 pm

    salam kawan….mat ?? eh tak jelas ke gender saya kat sini ??….boleh la setakat jiwang skit-skit : D

  11. pejuang hizbullah di malaysia said,

    7 Januari 09 pada 12:14 pm

    kuatkn kn lah semgt kita di malaysia dalam mmprjuangkn agama ALLAH S.W.T yg suci ne seperti pjuang2 palestin,iran dan hizbullah..Allahuakbarrrr!!!!…100x..

  12. ummuhanah said,

    7 Januari 09 pada 11:39 pm

    pejuang hizbullah di malaysia ….Allahuakhbarr !


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: