Selamat Datang ke Wadi Insyirah

Memang senang nak menyalahkan orang lain sementelah orang yang disalahkan itu tidak tahu dan tidak dapat membela diri….aduhai.. memang senang nak menyalahkan keadaan kerana keadaan memang tidak mampu menyalahkan kita kembali.

7 Komen

  1. nuriman said,

    15 April 08 pada 12:41 am

    salam alaik….seronok baca komen anda di blog ustaz…salam kenal…

  2. high five said,

    21 April 08 pada 10:05 am

    assalamualaikum,best la web mlmh.Friendster tu mmg tak elok.Ana sokong.Usaha……

  3. ummuhanah said,

    21 April 08 pada 1:57 pm

    nuriman
    salam kenal..saya bakal menjadi pengunjung setia blog anda juga !

    high five
    you’re so sweet like roti high five….boleh nak berfriendster tapi jangan over dah le….muallimah pun teringin juga..he..he

  4. globalmalau said,

    27 April 08 pada 3:15 am

    dah sampai sini pun …salam munah….tak larat baca…nanti la i masuk balik

  5. ummuhanah said,

    28 April 08 pada 3:54 pm

    alahai en.globalmalap…malap betol la tuanhamba…macamana ummuhanah boleh jadi munah ?? nak kena tambah power spek mata gamaknya tuanhamba…tak pun mai pinjam google hamba, mesti lawo punya…., kita memang terlalu tua kalau asyik tak larat nak membaca !

  6. soleh M said,

    8 Mei 08 pada 4:47 pm

    best blog cikgu nih….ckgu dah famous ye..hihi..sy suka baca kat my name is LOOPER tu….rasa cam malu pulak….perangai kami masok net!!hahah…..LUCU btol….ckgu…lg sekali…doakan kejayaan kami exam kali nie and the coming soon SPM…..

  7. ana said,

    19 September 08 pada 2:08 pm

    blog cikgu nie best betol…bnyk bahan bacaan yg berguna…teruskan usaha..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: